SET ASAS SHAKLEE - VITAMIN DAN MINERAL ASAS KEPADA KEHIDUPAN YANG SIHAT

Assalammualaikum wbt.

Masa umur bawah 25 tahun dulu, badan letih senang je, pergi minum air lepas tu tidur, bila bangun dah rasa segar dah.Tapi bila umur dah atas 25 tahun, dan dah jadi ibu pula, bila bangun tidur pun badan rasa lemah lagi, rasa sakit-sakit di badan, kepala lagi lah rasa berat sangat.

Tapi sejak amalkan SET ASAS SHAKLEE. Letih dan stress dah berkurangan. Boleh bangun awal pagi lagi nak update blog. Sebab awal pagi anak-anak tak bangun lagi. Tenang sikit nak buat kerja.

SET ASAS SHAKLEE ni, vitamin dan mineral paling asas untuk tubuh kita. Ia membantu sistem imuniti serta penjagaan mental yang baik. Sesuai untuk lelaki, perempuan dan juga warga emas. Tapi tak sesuai lah untuk kanak-kanak. Dosage nya agak tinggi untuk mereka.

Dan satu tips dari Nutritionist, kalau sakit kepala sebab stress kerja ke, anak-anak ke, tak perlu amalkan paracetamol dah, telan 2 biji pil B-COMPLEX, lepas tu tidur. InsyaAllah hilang sakit kepala tu.Saya dah cuba, berkesan!

APA ADA DALAM SET ASAS SHAKLEE NI??





  1. VITA-LEA
  2. B-COMPLEX
  3. VITA-C
APAKAH FUNGI 3 VITAMIN INI?




Dan seperti biasa, vitamin Shaklee ni bukan specific untuk satu masalah je. Contohnya Vitamin C tu, selain dapat MENYEGARKAN BADAN, kulit kita pun akan bertambah cantik apabila disiplin mengambilnya. Kalau nak tambah cantik lagi, boleh lah campurkan dengan Energy Soy Protein (ESP) yang membantu badan membina sel kulit baru dan Vitamin E yang membantu menghilangkan parut.

Berbaloi kan ambil Shaklee? Jomlah melabur untuk kesihatan jangka panjang.

Wassalam.


Berminat mencuba vitamin Shaklee?
Nak cantik dan sihat bersama Shaklee?
Nak hadiahkan Shaklee pada yang tersayang?
Atau hanya nak jadi pengedar berdaftar Shaklee?


Hubungi saya untuk konsultasi percuma.








No comments:

Post a Comment