Cara Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat - Gaya Kak Najihah.

Assalammualaikum wbt.

Hahahaha..sesedap je petik nama Kak Najihah. Dulu kan Ana penah cakap, antara sebab Ana masuk Shaklee ni, di samping Shaklee ni berkesan, selamat, dan menjaga kehijauan dunia, Master dalam Shaklee ni semua kulit flawless. Betullllllll...Boleh kata semua tau...SEMUAAAAA..

Perbezaan muka Kak Najihah dahulu. Sekarang 2016 lagi flawless wa cakap luuu

otai-otai Shaklee semua flawless..I is soooo jelous.
So, sebagai stalker professional, Stalk Fb dan blog dieorang ni dah kira WAJIB dah bagi Ana. Sape tanak kulit flawless wei...Ana nak...Ana nak....

So apakah rahsia dieorang semua ni??? Rahsia nya pastilah SHAKLEE...mengamalkan SHAKLEE untuk penjagaan dalaman dan luaran.

Apakah SET PENJAGAAN DALAMAN UNTUK FLAWLESS SHAKLEE?

Set penjagaan dalaman ni sebenarnya ada 2 set. Satu Set Normal. Satu Lagi Set Premium.

Set Kecantikkan Normal
Okay kita cerita dulu SET KECANTIKKAN NORMAL

Normal tu bukan tak best eh. Normal tu maksudnya kesannya agak lambat sikit la nak dibandingkan dengan set Premium. Sebab set Normal ni bukan specific untuk kecantikkan je, lebih kepada kesihatan. Tapi dengan mengamalkannya selama beberapa bulan mampu memberi kesan positif kepada kulit. Dalam Set Kecantikkan Normal ni ada vitamin berikut;

B-COMPLEX
- menukarkan makanan kepada tenaga. 
- mengurangkan stress, stress juga punca kulit tidak sihat.

VITA-C
- kulit lebih anjal dan sihat
- sumber kolagen
- menghalang radikal bebas dari mencemari kulit.
- meningkatkan immunisasi terhadap penyakit.

VITA E
- memudarkan parut.
-kulit lebih glowing.

ESP
- sumber protein baik untuk membuat sel kulit baru.
-kulit lebih halus dan putih dengan pemakanan yang berterusan.

Walaupun ini set Normal, tapi ramai juga yang memberikan testimoni yang positif. Walaupun hanya mengamalkan vitamin c sahaja.

Ok kita pergi pula pada Set Flawless PREMIUM.

Set Flawless Premium

VIVIX
- semua pun tahu kan kebaikkan Vivix ni. Bukan sahaja ianya mampu nak mencantikkan kulit tetapi juga memberikan kesihatan yang menyeluruh kepada tubuh badan. Pendek kata Vivix ni adalah makanan untuk detox sel dalam badan, melindungi dan merawat sel sel dalam badan kita termasuk sel kulit.

VITA C
- menghalang radikal bebas dari merosakkan sel badan kita.
-kulit anjal dan lebih sihat.

COLLAGEN POWDER
- diperbuat dari sisik ikan merah dan buah-buahan yang kaya dengan collagen.
- melicinkan dan mencerahkan kulit.
- menegang dan mengembalikan keanjalan kulit.

Set Flawless ni memang agak mahal berbanding Set kecantikkan yang normal tu. Tapi mahalnya bersebab la kan. Kualiti Tiptop orang putih kate.Dan Kak Najihah memanglah mengamalkan Set Premium ni untuk kulit die yang flawless tu.

Untuk penjagaan luaran pula, Kak Najihah memang memilih set penjagaan NUTRIWHITE.



1- NUTRITION ACTION MAKEUP REMOVER
> Tunas pokok Bic menanggalkan sel kulit mati tanpa merosakkan kulit.
> Ekstrak Aloe Vera untuk menegangkan muka

2- NUTRIWHITE GENTLE DEEP FORMING CLEANSER
>  Rumpai laut menanggalkan kotoran dan sel kulit mati serta menegangkan kulit.
> Alga hijau melembapkan kulit dan menanggalkan set kulit mati.
> Strawberi Begonia baik untuk mengimbangi pigmentasi dan mencerahkan kulit 

3- NUTRIWHITE SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
> Marshamallow untuk melembapkan kulit.
> menyeimbangkan pH.

4- NUTRIWHITE DAILY DEFENCE WHITENING ESSENCE
Ekstrak Mulberi pula mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari. 
> Vitamin C yang membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah.

5- NUTRIWHITE SPOT WHITENING TREATMENT
>  merawat kesan-kesan jeragat.
>  Ekstrak Peony dan Likoris mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit. 

6- NUTRIWHITE ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF 15
pati Melburi cegah kerosakan kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari.
> Mountain Arnica berkuasa menghilangkan radang terhadap kulit dan melembapkan kulit dari segenap sudut. 

7- NUTRIWHITE OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
> Ekstrak Linden melembapkan dan menyihatkan kulit secara mendalam. 
> Scullcap bertindak mencerahkan kulit. 
> Apabila bangun pagi, kulit akan terasa gebu, halus, cerah dan berseri giteww.


Boleh tengok video dari Kak Najihah di link berikut ;



Jelous tak tengok muka dia? Jeles kan..sobs sobs..
Jomla kita gunakan Shaklee untuk flawlesskan muka kita..
Nak tahu 6 langkah cara mencuci muka dengan cara yang betul? Klik di SINI


Nak dapatkan Set Kecantikkan Shaklee?
Nak dapatkan Set Penjagaan Kulit Nutriwhite?
Nak beli semua dengan harga lebih murah?

Hubungi Ana - 0132907540 untuk konsultasi percuma.
















No comments:

Post a Comment