Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Dengan 3 Langkah Mudah

Assalammualaikum wbt.

Hari ni Ana nak cerita step step nak jadi ahli Shaklee. Sama ada berbayar, mahupun yang PERCUMA.

Kalau nak tahu kenapa mengapa korang HARUS menjadi ahli Shaklee, boleh baca di SINI.

 

STEP 1

PILIH UPLINE ANDA

Shaklee ni bisnes MLM. Anda tak boleh suka-suka je pergi Hq Shaklee cakap nak jadi ahli Shaklee. Anda mesti daftar melalui ahli Shaklee

Kriteria Upline yang patut anda pilih adalah

🔺 Rajin
- upline yang baik adalah upline yang rajin. Rajin bagi training dan knowledge pasal produk dan bagaimana nak buat sales, rajin bagi gamba cantik-cantik dan testimonials produk, dan rajin follow up prestasi korang. Mungkin tak serba tahu, tapi mereka tak patut membiarkan korang terkontang kanting.

🔺 Positif
- dalam bisnes Shaklee ni kena sentiasaaaa positif. Tak boleh orang tak jadi nak beli lepas tu dah nak marah-marah. Bila kita kecewa, upline la tempat mengadu, sebab orang lain tak tahu kepayahan dalam bisnes Shaklee ni. Kalau upline tinggalkan je korang nanti korang akan cepat give up.

🔺Pemurah
- ada upline pemurah. Kalau kita tak dapat pergi kelas, dia buatkan nota siap-siap untuk kita. Nota produk pun semua tolong fotostetkan siap-siap. Bagi kita secara percuma je. Ilmu pasal blog dan close sale pun bagi percuma. Minimum modal bak kate mat salleh.

🔺Beriman dan bermotivasi
- Upline macam ni memastikan kita bukan berjaya dunia je, tapi dunia akhirat. Sebab kalau downline kita soleh/ solehah sebab kita, tak ke kita masuk syurga sekali? 

 
Mami Lyna dan Fina, upline Ana yang sangat best!

 STEP 2.

SEDIAKAN DUIT RM69 + RM10.

Ini step untuk mereka yang daftar berbayar.
RM 69 tu bukan datang kosong, Anda bakal menerima buku produk Shaklee, buku tatacara perniagaan Shaklee dan beg bimbit secara PERCUMA. Kos postage barang-barang tersebut adalah RM10.

Lepas tu anda hanya perlu isi borang pendaftaran dan perniagaan anda bersama Shaklee boleh bermula!

 

 Starter Kit Shaklee Distributor

atau 

STEP 3

BELI PRODUCT SHAKLEE TOTAL 200 POINT UNTUK DAPAT KEAHLIAN SECARA PERCUMA!

Antara produk tersebut adalah;

1) 2 Botol ViVix

 

2) Set Detox Shaklee
 

3) Amazing Golden Set ( Women Health)


4) Nutriwhite Skincare System 


dan macam-macam lagilah...

Pendek kata kalau point pembelian mencapai 200uv, anda terus layak menjadi ahli secara PERCUMA!!..

Lepas jadi ahli je..semua produk Shaklee, anda akam dapat diskaun sehingga 20% tau!! 

Jimat jimat jimat. Sihat Sihat Sihat. 😄😄😄.

Jom masuk team Ana. Ana dapat ilmu dari orang yang dah berjaya dengan Shaklee. InsyaAllah Ana akan guide korang seperti mana sifoo Ana ajar dan berdasarkan pengalaman Ana sendiri juga..

Jangan pikir lama-lama lagi tau. Whatapps Ana 0132907540.






No comments:

Post a Comment