GAYA HIDUP SHAKLEE - Shaklee gila glamour

Saya faham, saya faham, saya pun pernah rasa pelik sangat dengan pengguna dan penjual Shaklee. Sikit-sikit Shaklee, sikit-sikit Shaklee. Dan saya dah pernah luahkan di sini 👇🏻👇🏻


tapi bila dah belajar banyak pasal Shaklee, misi dan visi syarikat ini sebenarnya menjaga kelestarian dunia untuk generasi masa hadapan. Nak tahu macam mana dia jaga?

 

VITAMIN DAN SUPPLEMENT SHAKLEE

🔺semuanya dari tumbuhan  organik. 
🔺BUKAN vitamin SINTETIK
🔺Sebarang racun serangga tak ada digunakan dari tumbuh-tumbuhan organik
🔺Dan tumbuh-tumbuhan itu tulen, bukannya genetik modified.
🔺Jadi bumi terpelihara, sebab racun serangga bukan sahaja membunuh serangga, tetapi apa-apa disekelilingnya juga terkesan sama. 
🔺Dengan makan vitamin Shaklee, ibarat anda makan makanan berkualiti tanpa racun dalam bentuk tablet.

MINYAK IKAN OMEGA GUARD

🔺minyak ikan yang disuling beberapa kali untuk membuang bahan mencemaran didalamnya seperti plumbum dan merkuri.
🔺Ikan yang ditangkap juga adalah ikan yang mendapat approval dari Friends Of The Sea, satu badan yang menjaga populasi ikan sedunia.
🔺Kaedah penangkapan menggunakan satelit canggih untuk memilih kawanan ikan yang betul.

PROGRAM TANAM SEJUTA POKOK.

🔺Apabila angkasawan Shaklee naik ke angkasa, terlalu banyak kerosakan dibumi telah dilihat oleh beliau dari atas sana.
🔺Jadi Shaklee mengambil tindakan selanjutnya dengan mengadakan program tanam sejuta pokok. Shaklee Malaysia juga turut serta.

PENCUCI SERBAGUNA SHAKLEE

🔺pencuci Shaklee dibuat tanpa bahan kimia, mudah diurai dan tidak mencemarkan bumi.

 

Macam-macam lagi saya boleh list disini. Tapi tak larat la pulak nak type panjang-pajang, korang boleh baca di website Shaklee semua pencapaian Shaklee dalam menjaga bumi kita ni.


Bumi yang kita duduk ni semakin tenat. Jadi apakah usaha kita untuk menyelamatkan bumi ini untuk anak cucu kita?

Di samping makan vitamin yang sihat, berpeluang untuk jana pendapatan, saya juga mampu menyelamatkan dunia. Saya pilih Shaklee. Anda pilih apa?

Berminat mencuba vitamin Shaklee?
Nak cantik dan sihat bersama Shaklee?
Nak hadiahkan Shaklee pada yang tersayang?
Atau hanya ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee?

Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

 



No comments:

Post a Comment