Kenali Vitamin Untuk Daya Tahan Tubuh Di Waktu Tengkujuh

Assalammualaikum wbt.

Musim tengkujuh sudah datang. Masa ni semua orang haruslah dah bersedia dengan kedatangan musim tengkujuh kan. Yelah, macam- macam mungkin akan terjadi. Banjir, penyakit taun, demam, selesema, tu semua kes kes yang akan ada setiap kali datangnya musim tengkujuh.

 

Ana teringat pulak banjir kat Segamat tahun 2006. Dasyat sangat masa tu. Habes satu bandar baru Segamat tenggelam. 

Ana tak duduk Segamat pun masa ni..tapi duk Felda Selancar, masa tu jambatan nak masuk felda tu pun falling down jugak mat salleh cakap.

Sedihhh x dapat balik. Telepon je la mak dari Subang. Nasib lah umah takde yang masuk air..Kalau tak buat naya ja.

Ya Allah jangan la datangkan bah lagi tahun ni. Semoga satu Malaysia selamat hendaknyaa..aminn
Ana dah ready bekalan musim tengkujuh ni. Al maklumlah, sekarang Ana stay Ganu Kite..sardin telur sume siap dahh..Vitamin nak tingkatkan immune badan pun ade dahh...Nak tahu tak apa vitamin tu??


 

 


Kesemua gambar kat atas tu, adalah SET TINGKATKAN IMUN dari SHAKLEE. And opkos la selain imun, ada juga masalah kesihatan lain yang dorang boleh tolongkan.

Kurus cantik flawless menawan, semua pun boleh..ewah.

Nak baca lebih detail satu-satu korang boleh Klik kat bawah ni okay 😉.

VITA- C PLUS 👇🏻

NUTRIFERON

OMEGA GUARD

VITA-LEA & B-COMPLEX

HERB-LAX

GARLIC COMPLEX

Baca tau..jangan tak baca. Membaca  kan jambatan ilmu. 

Nak dapatkan vitamin untuk tingkatkan imun badan dengan harga super jimat boleh hubungi Ana di 0132907540.

 

No comments:

Post a Comment