Sebab Musabab Pilih Shaklee.

Di samping Ana nak jadi idola kepada anak-anak, Ana juga nak dapat rank tertinggi dalam Shaklee, iaitu MASTER. Macam orang-orang kat dalam gambar tu.

 

Masa mula-mula diberhentikan kerja dulu, Ana stress, dulu ada gaji nak shopping barang sendiri, barang keperluan anak, sekarang dah takde. Tapi Ana fikir, sape nak nak tolong diri kita, kalau bukan DIRI SENDIRI??

Bermulalah mencuba, jual itu, jual ini, sampai MENJAHIT pun penah ok. Yang kelakarnya nak jahit baju melayu anak, turned out, baju melayu jadi BAJU KURUNG!..hahhaha..kesian Zharif.

Ana memang tak ada masa nak pergi kelas, sebab anak-anak takde sape yang nak jaga (ok ini alasan- sila jangan tiru).Study dari youtube macam tu lah, kalo jenis lambat pickup macam Ana ni berbulan la baru nak jadinya.

Tapi bila masuk team Shaklee, rasa seronok sangat, sebab apa seronok?

1 - SOKONGAN HEBAT. 
Dalam group whatapps SID, sapa ada masalah, cakap je kat situ, belambak-lambak nasihat keluar. Berjaya atau tidak, semua di-rai untuk cuba lagi.

2.- UPLINE BERTANGGUNGJAWAB. 
Setiap hari, upline akan bagi task untuk kita buat. Lepas tu akan monitor. Kalau salah kat mana-mana dia betulkan. Kadang-kadang sampai takot kena skodeng dengan mummy.

3.- PRODUK BERKUALITI
Produk Shaklee, semua ada manuskrip kajian untuk membuktikan ianya SEMULAJADI, SELAMAT dan BERKESAN. Siap ada LANDMARK STUDY lagi. Tak payah susah-susah nak keluar duit sendiri untuk buat R&D. InsyaAllah, kita akan bertambah sihat. Ana letakkan link tentang Landmark Study di bawah.


4.- YURAN AHLI MURAH
RM69 seumur hidup. Tak perlu ribu raban pun nak jadi ahli. Dengan jadi ahli, nak beli produk Shaklee terus dapat Diskaun sehingga 20%.

5.-MASTER Shaklee semua kulit flawless. I jeles tengok Mummy Lyna Noh hokeyyy. Kulit dah la flawless. Takde pun makeup bagai. Makan #VIVIX la teww. Dapat award INTERNATIONAL pulak. Haa..kalau berjaya dalam Shaklee boleh dapat pegi melancong oke. Bukan kita sorang je FREE, suami dan anak-anak pun ditanggung beres!!

Jomla kawan-kawan. Tolong DIRI SENDIRI. Background Master Shaklee ni bukannya orang business pun. Ada tu keturunan bisnes pun takde. Kita sama-sama yuk!!

BACA TENTANG LANDMARK STUDY. Klik di bawah;
SINI

Whatapss 0132907540

 

No comments:

Post a Comment