Siapakah yang memerlukan NUTRIFERON?

Assalammualaikum wbt.

Topik seterusnya adalah siapakah yang memerlukan Nutriferon?

Tapi sebelum itu saya ingin menjawab soalan kepada post sebelum ini iaitu jika Nutriferon ini terlalu baik, mengapa ia tidak dijual dengan meluas? Klik SINI untuk post Dr. Yasuhiko Kojima, saintis yang menemui formula Nutriferon.

Jawapannya adalah, kerana formula Nutriferon ataupun EHO2O2 ini telah dijual hanya kepada Shaklee Corporation. Ia telah dipatenkan dan tiada satu syarikat lain pun yang dapat menghasilkan kompoun campuran herba yang sama. (Bijak tak Shaklee, beli awal-awal naaa)

 

Ok seterusnya, siapakah yang disarankan mengambil Nutriferon?

Mengikut ceramah Dr Mohamed Nars, (lihat link pada post sebelum ini untuk mendengar ceramah nya) , mereka boleh dikategorikan di dalam kumpulan di bawah;

1) Orang yang selalu demam dan selesema.
- orang yang selalu demam dan selesema menunjukkan mereka mempunyai antibodi yang lemah. Maka dengan mengambil Nutriferon satu satchet ketika demam dan selesema dapat membantu meningkatkan paras Interferon dalam badan.

2) Orang yang merokok. Asap rokok akan merosakkan immunisasi badan, maka eloklah sekiranya mereka mengamalkan Nutriferon dalam diet harian mereka. Di samping itu usaha la berhenti merokok ye. Takde baiknya hisap rokok ni.Hihihi

3) Mereka yang mengalami alahan yang teruk. Salah satu punca alahan adalah sistem immunisasi yang lemah.

4) Kanak-kanak. Mengikut ceramah Dr Mohamed Nars, pengambilan untuk kanak-kanak ni sebenarnya harus usaha yang terakhir sekali. Lengkapkan nutrisi anak-anak dengan pemakanan yang sihat, bantuan vitamin untuk nutrisi dan cara hidup yang sihat. Biar badannya build antibody sendiri. Tetapi sekiranya perlu juga bantu dari luar, akibat jangkitan di sekolah, atau sebagainya, bolehlah bantuan dari Nutriferon untuk menolong melawan penyakitnya.

 

Pengambilan mengikut dos kajian adalah SATU satchet dalam sehari.

Ok itu sahaja perkongsian saya untuk NUTRIFERON hari ini. Lepas ni saya nak cerita pasal Set Flawless Shaklee yang best meletop pulak. (Jeles tengok master Shaklee semua flawless-flawless). Terima kasih kerana membaca. 

Semoga kita mendapat manfaat bersama-sama.

Nota: Produk dan blog ini bukan bertujuan untuk diagnos atau merawat penyakit anda, sekiranya anda mempunyai penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan dari dokter anda. Dokter kata makan ubat, jangan derhaka okay 😉.Produk Shaklee bukanlah ubat, ia adalah vitamin, suatu produk makanan tambahan untuk melengkapkan nutrisi dalam harian anda.

Wassalam.

Ingin mencuba produk keluaran Shaklee?
Ingin sihat dan cantik dengan Shaklee?
Nak hadiahkan Shaklee pada yang tersayang?
Atau ingin tambah pendapatan dengan menjadi distributor Shaklee?

Hubungi Ana 0132907540

 

No comments:

Post a Comment