Bisnes yang paling menguntungkan untuk tahun 2017 akan datang.

Bisnes yang paling menguntungkan untuk tahun 2017 akan datang.

 

Assalammualaikum wbt.

Bisnes yang paling menguntungkan untuk tahun 2017 akan datang.

Orang nak ambil gambar dengan multi-stack Shaklee ni, si kenit ni sibuk nak makan. Hihihi.

Ok hari ni Ana nak cari bakal-bakal jutawan Shaklee yang berani nak ubah hidup korang. 

Kadang-kadang orang bila dengar je MLM (Multi-Level-Marketing) terus turn off. Terus nak lari. Dalam kepala kata "Buat apa duduk bawah dia, nanti mengkayakan dia, dia goyang kaki dapat duit"

Memang tak salahkan pun korang pikir camtu. Banyak sangat dah MLM corrupt macam ni. Dah la nak masuk bayar sampai RM3000. Barang tak berapa berkualiti. Support pun tak ada. Training lagi tak ada. Last-last burn duit Rm3000. Nangis pun tak guna 😢.

Tapi dalam Shaklee lain. Modal rendah. Dengan RM69 terus boleh jadi Shaklee's Distributor. Barangnya memang superb! Training boleh kata 80% FOC. Kalau berbayar pun tak mahal sangat. Bukan training produk je tau, training nak marketing, training nak buat poster pun ada. Semua ada, tinggal nak apply dengan tanak je.

Isu goyang kaki tak timbul. Bonus Shaklee tu 70% tu hasil dari jualan sendiri. Dapat downline ramai pun kalau sendiri takde sales tak mana nye lah bonus banyak. Downline ramai tu penting untuk naik rank je. Shaklee nak bagi saguhati sebab kenalkan kebaikkan Shaklee pada orang ramai.

Dan sistem paling adil sekali, sekiranya downline capai sale tertentu dulu dari mak upline dia, maka terputuslah ikatan antara dia dan maknya..Mak dia takkan dapat apa-apa lagi dari downline dia yang rajin tu.

Adil kan? Kau usaha lebih, Kau dapat lebih. Hadiah dia bukan la setakat bonus, ia termasuk ELAUN KERETA dan PAKEJ PELANCONGAN secara PERCUMA. Bukan sorang je ok. Boleh claim sampai 4 TIKET. Bawak mak ayah pun boleh.

Dah letih asyik kerja keras kat tempat kerja, tapi naik pangkat tak jugak? Kos hidup makin meningkat tapi gaji tak naik-naik jugak. Dah jom BERHENTI complaint. Apa kata tahun baru ni kita MULA BERTINDAK.

Kenapa pilih ANA? Sebab Ana buat Shaklee ni SEPENUH MASA. InsyaAllah Ana cuba semampu yang mungkin untuk guide korang sehabis baik. Ikut macam mana mentor Ana guide Ana berbekalkan pengalaman Ana sendiri.

Kita sama-sama berjaya joms. Awal tahun Azam baru. Waktu paling sesuai nak kejar impian baru.

Wassap Ana. Call Ana. 0132907540.

Bisnes yang paling menguntungkan untuk tahun 2017 akan datang.

 

No comments:

Post a Comment