SUPPLEMENTS SHAKLEE UNTUK SET ABANG SADO

Assalammualaikum wbt.

SUPPLEMENTS SHAKLEE UNTUK SET ABANG SADO

 

Selalunya bila sebut pasal
kesihatan, memanglah sinonim sangat kesihatan ni dengan wanita. Sebab selalunya yang suka membaca, yang suka buat research, majoritinya wanita.
.
.
Lelaki pun ada juga. Tapi golongannya sedikit sangat. Yelah lelaki lebih berminat dengan kelajuan dan gajet terkini. Jarang nak ambil tahu sangat pasal kesihatan ni.
.
.
Ok sebagai isteri dan anak solehah..apa kata korang hadiahkan SET KESIHATAN UNTUK ABANG SADO korang ni.
.
.
Bukan abang sado je boleh amalkan tau, yang tak sado pun apa salahnya..Jom kita lihat satu-satu apa kebaikkan vitamins dalam Set Kesihatan Abang Sado korang.
😊😘.

 

VITA-LEA 

🔺Multivitamin pertama dan paling tua dalam dunia, umurnya 101 tahun.

🔺mempunyai Zinc untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki, dan mencegah masalah prostat.

🔺mengurangkan stress dan mencukupkan nutrisi dan tenaga.

 
VITA - E COMPLEX

🔺Sumber vitamin E dan selenium semulajadi lengkap.

🔺1 kapsul Vitamin E Shaklee mengandungi 400 IU vitamin E.

🔺Dalam jurnal kajian Mohammad K Moslemi, Samaneh Tavanbakhsh:

--- 690 lelaki tidak subur menerima tambahan Selenium dan vitamin E untuk sekurang-kurangnya 100 hari.

--- keputusan kajian mendapati 52% daripada mereka mengalami peningkatan kualiti air mani dan mempunyai bilangan sperma yang bertambah.

🔺 pengambilan 800IU dapat melindungi jantung dengan mengurangkan tekanan darah dan menghalang darah melekat kedinding arteri.

🔺 vitamin E juga meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dan membekalkan oksigen yang lebih.

 

OMEGA GUARD 

🔺 minyak ikan sumber dari laut dalam .

🔺 Kenapa laut dalam? Kerana pada tahun 1970, seorang saintis pemenang noble prize telah mendapati, ikan air laut dalam mengandungi asid lemak tepu yang sangat tinggi iaitu EPA dan DHA yang dapat merendahkan lemak dalam darah.

🔺 Ia meningkatkan paras kolesterol
baik dan merendahkan paras kolesterol jahat serta dapat membantu menjaga jantung yang sihat.

🔺 DHA juga penting untuk menjaga kesihatan otak mengelakkan daripada penyakit nyanyuk.
.
.
Dapatkan Set Kesihatan Abang Sado dari Ana 0132907540.
#PengedarShakleeMalaysia
#CODKuantanKeKerteh

 

No comments:

Post a Comment