Jom Buat Detoks Shaklee Sebagai Cara Menurunkan Berat Badan

DETOX the SHAKLEE WAY 😍😍.
=========================

Sambil-sambil menyediakan keperluan anak nak sekolah, Ana juga sedang sediakan handouts 7-DAY DETOX MEAL PLAN untuk seorang customer Ana. 

 

Azam tahun 2017 ni katanya nak turunkan berat badan. Elok sangat la tu, turun berat badan bukan je boleh cantik, kesihatan pun boleh bertambah baik bila badan kita ringan.

Dan lagi bagus customer Ana ni dah memilih nak jadi ahli Shaklee, sebab nak buat belian lebih jimat. Diskaun sehingga 20% tau.

Tahu-tahu je la..Awal tahun ni, duit keluar macam air. Lebih-lebih lagi yang dah ada anak..Yuran pendaftaran, baju sekolah, kasut sekolah, beg alat tulis semua.. yang company ada bagi bantuan tu takpela..yang takde tu..nak tanak kenala keluarkan duit simpanan, takpun kene buat pinjaman.

Duit tak menjamin kebahagian, tapi tanpa duit memang boleh buat sengsara kan. Fact tu. 

Ok lebih-lebih pulak bebel. Ni Ana nak citer apa itu Detox Shaklee.

Selain dari supplement harian, Vitamin Shaklee juga boleh detox badan kita untuk mengeluarkan segala toxic yang dah lama berkumpul dalam badan yang boleh menyebabkan bermacam-macam penyakit.

Program detox ni boleh dibuat minimum 7 hari sebulan, atau sehingga 30 hari iaitu sepanjang bulan. Ada vitamin yang perlu dimakan sepanjang program ini supaya dapat membantu menyingkirkan toksin dengan lebih berkesan.

Vitamin Shaklee yang diperlukan adalah;

👉🏻 Vivix
👉🏻 Alfalfa
👉🏻 DTX
👉🏻 Papermint Ginger Plus
👉🏻 Herb-Lax

 

Dan apa kebaikkan buat detox Shaklee ni?

😘 Badan lebih bertenaga
😘 Sistem pencernaan yang lebih baik
😘 Badan yang lebih fit dan sihat
😘 Angin-angin dalam badan berkurangan
😘 Kulit yang lebih cantik

Excited tak nak start detox ni? Kalau excited whatapps Ana k. Kalau beli full set detox ni konfem2 terus jadi ahli Shaklee. Dapat diskaun nak beli produk Shaklee pastu kalau tiba-tiba terbuka hati nak berniaga pun boleh..

Sambil-sambil scroll fb..kalau dapat duit kan bonus tu..😊😊.


#TsunamiShaklee
#LiveAmazing
#DetoxShaklee
#PengedarShakleeMalaysia
#CODKuantanKeKerteh

 

No comments:

Post a Comment