Sebenarnya Bisnes Shaklee Ok Ke Tak eh??!

Selalu kan dengar masuk MLM orang awal-awal je untung..Yang dah bawah-bawah ni alahai..susahnya nak naik..
.
.
Pastukan dengar jugak kan kalau bekerja kat satu-satu organisasi, susahnya nak naik pangkat. Yelah, pangkat ada satu je. Yang bersaingnya bukan main ramai lagi. 
.
.
Tapi tahu tak sistem Shaklee ni tak macam tu. Shaklee tak pernah letak kuota untuk pangkat-pangkat yang mereka cipta.
.
.
Asal korang capai target tertentu, korang konfem naik pangkat supervisor, banyak lagi boleh jadi coordinator, banyak lagi boleh jagi director.
.
.
Takde KUOTA..kalo 20ribu orang boleh buat sale sampai layak jadi master
coordinator, 20 ribu orang la dapat pangkat tu, 20 ribu orang la dapat bonus coordinator tu, 20 ribu orang la dapat allowances kereta..20 ribu la dapat leadership bonus.
.
.
Sebab tu la Shaklee growing..dah beratus tahun weh..satu dunia. Tak pernah lagi down..
.
.
Barang hebat, marketing plan pun hebat..Shaklee provide semua dah.
.
.
 
.
.
Tinggal kita je nak buat ke tanak. Nak buat tak ??
.
Meh la wassap Ana
.
#TsunamiShaklee
#LiveAmazing

 

No comments:

Post a Comment