Testimonial Set Cantik Shaklee

 

Dulu2 jerawat best fren nisa, pantang buat keje berhabuk, berminyak...kompem jerawat muncul..selalunya di bahahian pipi, rambut selalu terkeluar dari tudung. Bila masukkan rambut tu, tangan tak cuci lagi. Maka tercalit la habuk n minyak2 td di pipi ku..maka esoknya muncullah seketul dua jerawat.
.
Well, sebagai perempuan memang stress la bila muka naik jerawat. Tapi nasib baik terjumpa 3sekawan ni, B-COMPLEX, VITA C PLUS dan juga VITA E COMPLEX.
.
B-complex ni sangat membantu relax kan nisa, selain boost energy. Kurang la stress. Kalau nak tau, salah satu punca jerawat adalah stress. Kalau stress cepat2 telan B COMPLEX ni.
.
Vita C Plus dan Vita E Complex pulak membantu merawat dan juga pudarkan bekas jerawat. Kalau diiuktkan, patutnya banyak kesan2 parut jerawat kat muka nisa ni. Tapi alhamdulillah, parut2 jerawat tu tak nampak sangat dah. Kulit pun makin moist je. 
.
Kalau nak tau, bila kita consume Vita E dan juga Vita C secukupnya ia mampu kurangkan PMS (period pain).
.
Vita C jugak bertindak meningkatkan sistem imun badan, rasanya lama dah x demam. Selesema n batuk tu ada la sikit2, tapi alhamdulillah cepat pulih.
Vita E pulak anti-oksidan, menghalang pembentukan sel2 kanser. 
.
Last sekali VIVIX, vivix ni sangat tinggi anti-oksidan dan juga resveratrol. Ia sangat bagus untuk perbaiki sel2 badan kita yang rosak akibat toksin. Masa amalkan Vivix ni Nisa perasan , period pain macam tak de dah. Lepas tu selera makan terkawal. Perut boleh maintain kempis. Tapi bulan lepas kehabisan Vivix, selera makan membuak2.perut pun cam muncit...huhu...jadi minggu lepas dah beli vivix, semoga napsu makan kembali terkawal 😁😁😁
.
.

.

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#setkulitshaklee
#glowing2skin
#flawlessskin
#proG20

No comments:

Post a Comment