REFLEKSI SID CYCLE 2016/2017

Assalammualaikum wbt..

 

Kalau orang kerja kerajaan, Bajet Tahunan tu la yang paling ditunggu-tunggu sekali..

Tunggu apa ?..tunggu PM announce bonus la..apa lagi..betul tak??

Tapi kalau dalam Shaklee. Bulan Mac ni la bulan paling mendebarkan. Bulan Mac ni la bulan nak fight untuk National Conference, nak fight untuk umrah percuma, atau nak fight untuk travel percuma

Sebab kalendar Shaklee bermula pada setiap April, dan berakhir pada akhir bulan Mac. Sepanjang waktu tersebutlah..segala points akan dikumpulkan, untuk kejar mana hadiah idaman kita.

Dan yang paling best, Shaklee tak letak kuota pun hadiah-hadiah tu..sapa capai target, dorang akan bawak. kalau 10,000 orang pun dapat point dia bagi tu, 10,000 lah die bawak oke.

Sayangnya, Ana tak buat Shaklee ni dari waktu kerja dahulu. Malahan setahun selepas berenti kerja, masih tak kenal Shaklee lagi. Hujung tahun 2016 baru kenal Shaklee.

Kalau tak mungkin Ana salah sorang yang akan ke Jepun tahun ni. Sedih-sedih..Sebab nanti dapat tengok je la gambar dieorang g Jepun, buat inspirasi..

Tapi takpe. Yang lepas biarkan berlaku. Yang penting kite terus fight untuk hadiah tahun depan. Tahu tak hadiah tahun depan apa? Cruise ke 3 Buah Negara tuuu..Spain, Italy dan France..fully sponsored. pakej 5 bintang oooii..

Memang nangis kot dengar..memang nak pergi sangat la...Ya Allah..tolong la pilih aku dan keluarga ku..Pilih anakku semua..Tanak tinggal sorang pun..

Untunglah korang yang baca status Ana sampai habis ni. Sebab korang dah tahu pasal Shaklee elok-elok je nak masuk cycle baru. Dah dah..takyah la pikir dah..Jom la join Shaklee..

Kita berjuang sama-sama ni..nak g cruise tahun depan ni. Kita kasi gegar Shaklee US..Biar semua atas cruise tu orang Malaysia je..kasi terbeliak sikit mat saleh mat saleh tu semua..

PM Ana ok. Jangan senyap je. Ana bukan ahli nujum tahu korang minat ke tak...👲🏻👲🏼


#TsunamiShaklee

No comments:

Post a Comment