VIVIX ADA KESAN SAMPINGAN

Assalammualaikum wbt..

 
Nak cerita ni....

Ada customer beli Vivix, untuk mak dia, sebab mak dia kebas-kebas sebelah badan ( ada tanda-tanda kolesterol tinggi disitu). Lepas  tu jantung ibunya selalu je pump laju. Dan jadi sesak nafas.

Sebagai anak, sapalah yang tak risau mak jadi camtu kan..Anak nya pun cuba la ikhtiar dengan Vivix. Alhamdulillah, lepas 3 bulan konsisten Vivix, kesihatan mak bertambah baik..syukur sangat-sangat.

Yang lagi bestnya, kesan sampingan Vivix la..jeragat MAK hilang oi!! pi mana tak tahu...sonokla mak..sihat dapat, kulit pun makin cantik giteww..hihihi..

Alhamdulillah..Bila tengok mak makin ok camtu, sekarang ayah dengan tok pun dah nak cuba vivix..syukurrrr sangat-sangat..Dieorang dah yakin dengan vivix..

Kalau boleh semua orang pun bertukar la pada Shaklee..Shaklee ada sijil halal, ada sijil KKM, ada Landmark Study...Mana lagi nak cari supplement serba serbi ada di zaman ini??

Bertukarlah kepada Shaklee..insyaAllah..tak rugi...

Nak dapat Vivix, whatapps je Ana ye..

atau email ke raihanazafril@gmail.com


No comments:

Post a Comment