Alfalfa Supplement Malam Jumaat

Assalammualaikum wbt.
Ehem ehem, hari ni malam Jumaat ke eh? Kalau yang dah berkahwin tu, malam ni patut jadi malam yang excitingkan?? Haa? Korang tak excited pun?...Adudud..kalau macam tu,korang kena la amalkan Alfalfa Shaklee ni!
 

Ok arini Ana nak kongsi pengalaman diri dan kengkawan yang pernah mencuba Alfalfa Shaklee ni.

Alfalfa shaklee ni Ana namakan dia sebagai vitamin wanita. Tapi tak bermaksud lelaki tidak boleh makan, cuma kebaikan yang Alfalfa shaklee berikan lebih tertumpu kepada kesihatan dalaman wanita.

Salah satu kehebatan Alfalfa shaklee yang paling popular adalah ianya memberi kesan ‘kacip fatimah’ kepada penggunanya. Perlu ke Ana terangkan apa itu kacip fatimah? Rasanya tak perlu sebab para isteri dan ibu confirm ‘faham’ sangat dengan term tu.
 


Jadi kalau korang rase macam hubungan ehem-ehem korang dengan suami tu macam dah hambar je, rasanya eloklah korang dah mula amalkan alfalfa ni ye. 

Jangan pandang ringan pada isu hubungan suami isteri tau. Kerana tak mustahil masalah hubungan suami isteri menjadi salah satu faktor dalam kes penceraian. Nauzubillah.. Mintak dijauhkan.. Semoga jodoh pasangan kita kekal sampai ke syurga.Aminn..

Nak dapatkan alfalfa?

Hubungi Ana di 0132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com

Raihana Abdul Aziz
Shaklee Independant Distributor Malaysia 
ID 1220093
raihanazafril@gmail.com

No comments:

Post a Comment