Ambil 1-2 Pil, Perut Dah Lega Akibat Gastrik.

Assalammualaikum wbt.

Sapa kena gastrik selalu tahu la caman keadaannya kan. Badan tak boleh tegak. Automatik terus nak bongkok badan. Lidah pulak rase masam-masam dah. Segala asid perut dah nak naik ke atas. Sebenarnya bahaya gastrik ni kalau dibiarkan asyik menyerang je. Asid perut terlalu banyak boleh menghakis perut, lama-lama boleh menjadi peptic ulser dan paling teruk boleh menyebabkan kanser!

Untuk mengetahui lagi apa tu peptic ulcer, korang boleh baca di SINI yer.

Gambar kat bawah ni adalah testimoni pesakit gastrik yang dah amalkan pengambilan Peppermint-Ginger Plus untuk mengatasi pedih perut dan angin ketika gastrik menyerang.


Peppermint Ginger Plus adalah tablet yang bekesan untuk

  • membuang angin berlebihan dalam usus.
  • mengurangkan rasa sakit pada abdomen dan kembung perut, dan
  • melegakan loya dan muntah.
Ia diformulasikan dengan daun pudina, halia, jintan manis dan bunga lawang yang selamat dimakan walaupun ketika mengandung.



Peppermint-Ginger Plus ni boleh diambil sama ada ditelan bersama air, dihisap macam gula-gula atau dilarutkan dalam air panas sebagai teh herba. Wap pudina yang keluar bertindak sebagai aromaterapi yang menenangkan. Juga memang terbaik untuk sesiapa yang mudah mabuk ketika travel.

Nak dapatkan Peppermint-Ginger Plus?

Terus hubungi Ana di talian 013-2907540,
atau tekan link ini www.wasap.my/60132907540,
atau terus email ke raihanazafril@gmail.com






No comments:

Post a Comment