DETOKS UNTUK KURUS

Assalammualaikum wbt.

 

Adakah anda mengalami masalah berikut?

- Anda makan macam biaseeee je, macam waktu bujang-bujang dulu, tapi badan tetap naik bagai di pam-pam?
- Anda selalu sangat nak mengidam makanan manis, tapi tak pregnant pun.
- Hari-hari anda rasa lemau, asyik-asyik nak tidur, badan tak berdaya saje.
- Badan penuh berangin, makan halia banyak-banyak pun tak jalan, perut sebu, kepala sampai migrain.

Jika jawapannya YA kepada semua soalan di atas, tiba lah masanya untuk anda DETOX.


| Kenapa Kena Detox? |

Dalam badan kita ada organ-organ yang berfungsi untuk membuang toksin yang masuk melalui makanan, udara, air, dan proses dalam badan kita sendiri yang juga ada yang menghasilkan toksin.

Organ-organ tersebut adalah:

πŸ‘‰πŸ» PARU-PARU
  • paru-paru menapis segala gas yang masuk dalam badan kita. terutamanya gas karbon dioksida. yang kira akan keluarkan semasa bernafas.
πŸ‘‰πŸ» HATI
  •  organ paling utama dalam proses detok badan. Ia mempunyai lebih dari 500 fungsi dalam badan kita.
πŸ‘‰πŸ» KULIT
  •  bahan buangan yang tak diperlukan  akan keluar melalui peluh melalui kelenjar peluh.
πŸ‘‰πŸ» BUAH PINGGANG
  •  air berlebihan dan juga bahan buangan yang larut air akan ditapis di buah pinggang dan dibuang sebagai air kencing.
πŸ‘‰πŸ» SISTEM PENGHADAMAN
  • usus kecil dan besar mengeluarkan bahan buangan dalam bentuk najis.

Hebatkan ciptaan dalam badan kita ni? SubhanAllah. Jadi organ sendiri dah menjalankan proses detox. Apsal nak buat program detox lagi? Adakah ini semua karut marut??

Jeng jeng jeng..

Malang sungguh, kehidupan kita masa kini penuh dengan pencemaran. Asap rokok. Asap kenderaan. Pokok pun dah banyak kene tebang. Kilang berlambak-lambak naik. Makanan pula ada pengawet, perwarna tiruan, racun serangga, air yang tercemar, dan gaya hidup kita yang tak berapa nak sihat ni, duduk dalam aircond je, menyebabkan toksin berkumpul banyak dalam badan.

 

Toksin yang banyak ni lama-lama akan membebankan badan kita, dan menyebabkan organ kita menjadi penat nak jalan kan fungsi dia.Di tambah pula dengan makanan yang kita ambil nutrisi nya tak cukup, sel-sel dalam organ tak dapat tenaga yang cukup untuk bekerja sepanjang hari.

Lama-lama toksin semakin banyak terkumpul dalam badan, dan semakin lama toksin tu merosakkan badan kita. Sebab tu la makan sikit, tapi berat badan makin banyak, jerawat kat badan pun makin bertambah, susah nak membuang, ada yang makin semput, tak lupa juga kulit muka yang semakin kusam.


| MARI DETOX BERSAMA SHAKLEE |

Sebagai syarikat supplement No 1 di dunia, Shaklee dengan ini memperkenalkan Program Detox Cara Shaklee secara eksklusifnya dalam bulan May 2017 ni.

Dengan bantuan supplemen Shaklee, organ detox kita akan lebih kuat, lebih energetik, dan proses detok semulajadi badan akan lebih berkesan. Nutrient juga akan diserap dengan lebih sempurna sekiranya organ detox berfungsi secara optimum.

Antara kesan selepas Detox Shaklee;

- Berat badan berkurangan
- Kolon/ Usus yang lebih sihat
- Bertenaga
- Kurang mengidamkan makanan manis
- Kulit yang cantik
- Hati yang lebih sihat
- Tidur lebih berkualiti
- Immune badan yang lebih kuat 


| PROMOSI MAY 2017 |

Dengan pembelian Full set Shaklee Detox Solution, anda akan mendapat

πŸ‘‰πŸ» 2 "Live Amazing" paper bag Shaklee yang eksklusif secara PERCUMA. 
πŸ‘‰πŸ» Anda juga layak membeli Sistema Salad To Go berkapasiti 1.1L dengan harga cuma RM19.93 (harga asal RM39.90).

 

Tetapi ada yang lebih menarik, 

sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dari hari ini sehingga 30 May, anda bakal menerima 
πŸ‘‰πŸ»penjimatan Shaklee Detox Solution sebanyak RM170+,
πŸ‘‰πŸ» " Live Amazing " paper bag PERCUMA, 
πŸ‘‰πŸ» layak membeli Sistema Salad To Go berkapasiti 1.1L dengan harga cuma RM19.93 (harga asal RM39.90), dan juga
πŸ‘‰πŸ» layak mendapatkan Set Rubbermaid Lunch Box dengan harga RM16.96 ( harga asal RM32.00).

 


Tunggu dulu, ada yang lebih awesomeee!!!

Beli Set Detox Solution Shaklee
Dan tambahkan Nutriferon dan garlic complex dalam set ini, dan anda bakal menerima, 

πŸ‘‰πŸ» keahlian seumur hidup yang berharga RM69 secara PERCUMA!!
πŸ‘‰πŸ»penjimatan Shaklee Detox Solution sebanyak RM170+,
πŸ‘‰πŸ» " Live Amazing " paper bag PERCUMA, 
πŸ‘‰πŸ» layak untuk mendapatkan Sistema Salad To Go berkapasiti 1.1L dengan harga cuma RM19.93 (harga asal RM39.90), 
πŸ‘‰πŸ» layak untuk mendapatkan Set Rubbermaid Lunch Box dengan harga RM16.96 ( harga asal RM32.00).
πŸ‘‰πŸ» dan juga layak membeli The Shaklee Ferrano Personal Blender dengan harga Rm150 sahaja!!

 

Peminat-peminat smootiess...jangan lepas kan peluang ini..Tawaran sah sehingga 30 May sahaja..❤️❤️

Nak baca testimonial yang dah mencuba detoks Shaklee? Klik di SINI


Berminat menyahut cabaran 7 hari detok Shaklee?
Cuma tekan link ini www.wasap.my/60132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com.

*** stok terhad.
*** tertakluk kepada terma dan syarat.

Raihana Abdul Aziz
Id No : 1220093
Shaklee Independant Distributor Malaysia 

No comments:

Post a Comment