Kuntuman Herbal Blend di hari guru

Assalammualaikum wbt.




Pada hari guru yang lepas mentor Ana ada menyediakan DIY kuntuman Herbal Blend yang cantik sungguh untuk dijadikan sebagai hadiah hari guru. Punya la cantik mentor Ana buat..memberi inspirasi sungguh.


Tiba-tiba rasa terfikir pulak, mungkin Ana patut mintak hadiah macam ni waktu birthday Ana nanti. Mintak dari suami kan. Tapi Ana nak mintak full Set Nutriwhite la.. Taknak la herbal blend je..Hua hua hua..demand pulak. Harapan la kot dapat.

 


Tapi sebenarnya baru-baru ni, Herbal Blend ni nil stock. Dekat sebulan jugak la baru dia restocked balik. Seronok sangat bila krim ni dah kembali. Ape lagi terus sambar 3 tiub terus untuk kegunaan sendiri dan buat stok sikit.

Korang nak tahu tak apa kegunaan Multipurpose cream herbal blend ni? Jom baca kat bawah ni :

❤Meredakan gatal-gatal kulit dan membantu masalah ruam atau gigitan nyamuk.

❤Menutup luka dengan cepat dan kurang meninggalkan parut.

❤Menyurutkan bengkak. Pernah skali anak terkepit jari, terus sapu krim ni.. Alhamdulillah surut bengkaknya.

❤ Melembapkan kulit yg kering dan melembutkan kulit yang kasar. Boleh sapu pada tumit yg merekah setiap malam sebelum tidur..

❤ Mengecutkn jerawat. Sapu pada jerawat, inshaa allah cepat kecut.

❤ Bila terkena air atau minyak panas.. cepat-cepat sapu pada bahagian yang terkena tu.. nanti kulit tak menggelembung dan tiada kesan parut. (tak payah la sapu kicap dah ye😂)


 


❤ Menurunkan suhu badan. Bila anak demam, sapukan krim ni pada pelipat-pelipat dan dahi anak. Suhu akan cepat turun.. (banyak kali dah buat, proven mmg menjadi👍)

❤ Meredakan eczema. Kurangkan kegatalan dan membantu kulit yang rosak akibat eczema tu.

❤ Paling best krim ni FREE PARABEN , shaklee reka ianya sesuai digunakan untuk semua golongan bermula dari bayi lagi..tak ada bahan kimia berbahaya langsung..100% guaranteed😎.


Multipurpose betul kan? Jom pastikan ada satu tiub kat umah kite okey. Especially yang ada anak tu..memang first aid kit paling mudah dan berkesan.


Nak dapatkan Multipurpose Cream Herbal Blend?

Hanya tekan link berikut www.wasap.my/60132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com



Raihana Abdul Aziz
ID : 1220093
Shaklee Independant Distributor Malaysia
raihanazafril@gmail.com

No comments:

Post a Comment