Lagi testimoni Detox Gaya Shaklee

Assalammualaikum wbt.

Korang tahu kan kenapa kena detox?
Kalau belum tahu korang baca di SINI okay. Ada beritahu promosi Detox Shaklee buat bulan ni.
Kat SINI pula ada Ramadhan Detox Meal Plan dan senarai vitamin yang diperlukan. Bagi mereka yang nak reset balik tabiat makan bulan puasa ni, badan pun lebih sihat dan ringan. InsyaAllah.

Ok untuk post hari ini ada 2 testimonial dari mereka yang buat detox Shaklee. Lihat gambar testimoni Puan Aisyah Aris di bawah;

| TURUN 4.9kg Setelah 7 Hari Berdetox |

 

 
Buat pengetahuan semua Detox Shaklee ni berdurasi selama 7 hari. Sepanjang 7 hari tersebut sepatutnya anda memang mesti strict dengan meal plan dan vitamin. Supaya proses detox dapat dijalan dengan lebih baik lagi. Selepas 7 hari tersebut, anda boleh ikut meal plan anda sendiri, atau continue detox gaya Shaklee follow semula dari hari pertama.

Kebanyakkan mereka yang detox memang akan rasa lebih ringan, dan rasa lebih segar dan sihat. Secara automatik memang mereka nak teruskan detox atau hanya bethenti rehat 2-3 hari sebelum melakukan detox semula. Ada juga yang memang detox sampai mendapat berat yang diinginkan, dan kemudian hanya menjaga makan pada hari seterusnya.

Dengan pengambilan vitamin Shaklee, badan lebih segar, kurang letih, dan bertenaga untuk melakukan aktiviti sepanjang hari. InsyaAllah, proses detox akan lebih mudah dan lebih berkesan.

Testimoni 2 :  | Hilang 5 Inci Ukur Lilit Pinggang Selepas Berdetox di bukan Ramadhan |


 


Adakah anda berani menyahut cabaran Detok Shaklee atau Detox Ramadhan Shaklee?

Tekan link ini www.wasap.my/60132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com


Raihana Abdul Aziz
ID 1220093
Shaklee Independant Distributor Malaysia 
raihanazafril@gmail.com

No comments:

Post a Comment