Macha Tea Meningkatkan Tenaga

Assalammualaikum wbt.


Image: Google

Sapa suka minum macha tea??
Say I....🙋🏻🙋🏻

Ana suka sangat tau. Sebab kalau minum macha tea ni rasa macam badan segar. Pastu kalau minum panas-panas, bila berpeluh tu rasa sihat je, mengantuk pun hilang..

 

Shaklee pun ada macha tea..Tapi die gabung sekali dengan Red tea, White tea dan rooibos red tea..

 Kesemua bahan-bahan ni boleh meningkatkan tenaga dan ketahanan badan. Elok sangat la nak ganti kopi ke, air manis ke, sebab kadang-kadang kite nak minum air manis sebab rasa macam darah rendah je kan. Pening kepala tiba-tiba..

Lagi best bulan puasa ni Cinch Tea kite bancuh dengan Performance Drink tu..atauuu... buat bekal air botol bawak pergi tarawikh..Haa..baru la tak tersengguk-sengguk solat tu nanti..

Nah tengok apa lagi khasiat Cinch Tea ni:

 

Apa kata mereka yang dah amalkan Cinch Tea?

 

Nak Cinch Tea Mix bagitahu tau...Sempat lagi nak order ni 😊😊



Hubungi Ana di talian 013-2907540,
atau tekan link berikut
www.wasap.my/60132907540
atau terus email ke raihanazafril@gmail.com

 

No comments:

Post a Comment