Pulihkan Sakit Lutut dengan Resveratrol

Assalammualaikum wbt,


Alhamdulillah, testimoni ni fresh dapat dari salah seorang customer Vivix.

Ceritanya begini, Kak Sal ni belikan Vivix untuk mak dia, sebab sakit lutut akibat terjatuh. Mula-mula tanak beli, sebab mahal katanya. Tapi mengenangkan sakit lutut tu tak baik-baik, ayah Kak Sal sendiri yang cadangkan untuk bagi mak try Vivix pula.


Selepas 2 minggu menggunakan Vivix, Alhamdulillah dengan izin Allah sihat dah sakit lututnya.


 



Hihi korang semua, Vivix tak mahal tau. Tahu tak harga sebiji Anggur Muscadine yang besar tu boleh cecah RM100/biji?! Takkan la dalam Vivix ni ada 5 biji je anggur Muscadine kan. Sebab tu la kandungan resveraterol dalam Vivix banyak sangat.

Apa resveraterol?

Ala. Yang boleh turunkan gula dalam darah tu. Dia boleh kurangkan kolesterol jugak, lepas tu boleh mengurangkan penuaan sel dalam badan. Korang boleh baca pasal Vivix di SINI ya.

Nak dapatkan Vivix?
Hanya tekan link ini www.wasap.my/60132907540, atau terus whatapps ke no ini 013-2907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com.


Raihana Abdul Aziz
Shaklee Independant Distributor Malaysia 
ID 1220093
raihanazafril@gmail.com


No comments:

Post a Comment