Review : Ferrano BlendExpress

Assalammualaikum wbt.


Yeayyy, blender Ferrano BlendExpress akak dah sampai. !!!

Kepada yang tak tahu, bulan ni Shaklee ade buat promosi PWP Ferrano BlendExpress. Caranya senang je, korang beli ape-ape vitamin Shaklee dengan mata belian 250uv, korang boleh dapatkan Ferrano BelmdExpress ni dengan harga Rm150 sahaja...

 

Antara cadangan set vitamin yang korang boleh beli adalah;

1) Full Set Detox for Ramadhan.
2) Full Set Vitamin untuk Kecantikkan Kulit.
3) Full Set Penjagaan Kulit Nutriwhite.
4) 2 botol vivix + 1 Ostematrix


Ok jom tengok video ni, Ana buat resipi sahut paling mudah dan berkhasiat 😊





Nak dapatkan Ferrano BlendExpress?
Tekan link ini www.wasap.my/60132907540 atau email ke faihanazafril@gmail.com

Raihana Abdul Aziz
ID : 1220093
Shaklee Independant Distributor Malaysia 
raihanazafril@gmail.com


No comments:

Post a Comment