Risau Kosmetik Ada Mercury? Nutriwhite Kan Saja.

Assalammualaikum wbt.

Baru-baru ni kecoh pasal produk set penjagaan set wajah yang ditarik balik dari KKM akibat ada bahan-bahan terlarang. Mercury la, paraben la. Semua tu memang akan buat nampak kesan cepat pada kulit muka. Tapi ia menghakis lapisan kulit dan lama-lama kulit akan jadi sensitif dan tak mampu lagi nak melindungi kesihatan muka.

Sudahlah, janganlah beli lagi barang-barang kosmetik dari pasar malam semua tu. Bukanlah kita nak suruh boikot barang buatan Malaysia, tapi sanggup ke kita nak support barang yang memudharatkan diri sendiri? Dan honestly la dari Ana sendiri, owner-owner produk Malaysia ni semua ramai yang dah jutawan pun. Dulu ye la takde duit nak antar ke makmal ke ape kan. Ni dah jutawan. Apsal la tak laburlan duit untuk buat research yang betul-betul sikit.

Ini duit banyak-banyak tu pergi taja pertandingan menyanyi, pergi taja ntah ape-ape rancangan lagi. Tahu la marketing tu penting, tapi nyawa orang, kesihatan orang kan lagi penting. I is so not understand lah. kihkih bebel pulak.

Oklah entry kali ni Ana nak tunjuk testimoni - testimoni pengguna Set penjagaan muka dari Nutriwhite , produk keluaran Shaklee. Semua pun tahu tak, Shaklee ni selamat, dan berkesan. Dan dia memang betul-betul dibuat dari bahan semulajadi. Bukan bahan-bahan sintetik menjadikan Ana lebih yakin nak pakai dia. hihi.

Kalau korang nak tahu ape mende dalam Set Nutrwhite dan cara nak guna dia korang boleh baca kat SINI ye. Jom tengok gambar untuk testimoni-testimoni pengguna Set Nutriwhite.





Kalau korang beli Full Set Nutriwhite ni kan, korang akan dapat keahlian PERCUMA. Lepas tu terus dapat beli dengan harga ahli. Jimattt..

Nak cuba Set Nutriwhite?

Hubungi Ana di talian 013-2907540, 
atau tekan link ini www.wasap.my/60132907540,
atau email terus ke raihanazafril@gmail.com






No comments:

Post a Comment