Tak Berpantang Pun Badan Sihat?

Assalammualaikum wbt.

Masa Ana baru bersalinkan anak no 1, berpantang adalah perkara paking seksa buat Ana. Ana ni tak tahan panas, tak tahan haus, dan serba serbi tak tahan la. Pastu dah la Ana suka minum air sejuk, makan buah-buah yang disejukkan dulu dalam peti. Arghhh.. Seksa. Memang seksaa..

Pernah Ana tanya Mak Ana "Mak, nape minah salleh tak berpantang pun tapi lepas seminggu dah kuat-kuat, siap jalan-jalan sopping mall lagi ye? , nampak dieorang bertenaga je. Masa tu mak jawab " sebab dorang minum wain masa pantang, wain kan panaskan badan, cepat la baik" 

Masa tu Ana tak terfikir pape la kan. Pastu kebetulan pula rutin berpantang orang melayu ni memang kena sentiasa berpanas-panas je. So pikir patutla, kita tak boleh minum arak, pasal tu la kena pantang kan.

Tapi sekarang, Ana dah tahu dah apa ada dalam wain tu, yang membuatkan badan dieorang cepat recover, cepat rasa segar je. Wain kan diperbuat dari buah anggur. Dan buah anggur memang kaya dengan kompaun Resveratrol. Patut la dorang baik cepat. Resveratrol dalam wain tu bantu proses baik pulih badan dengan lebih cepat.

Dan kalau nak tahu Resveratrol dalam Vivix Shaklee adalah 10 kali ganda dari wain tau! Tak caya cuba tengok testimoni kat bawah ni. Luka pembedahan dia cepat je baik. Dan rasa lebih segar badan dari biasa.


 


Ehhhhh... tapi korang walaupun dah amek Vivix tu jangan tak pantang pulak..Dengar 
lah cakap orang tua..Pantang tu bagus. Pun untuk kesihatan kite jugakk..Lagi-lagi kesihatan mahkota wanita tu..Ni serius ni. Nak service balik cik bunga tu memang kena pantang jugak. Makan jamu, minum air akar, bersalai, bertangas, berurut, berpanas-panas, tu semua akan mantap kan balik ehem-ehem awak tu. Makan vitamin saje tak cukup sayang- sayang semua. 

Jangan degil tau ☝🏻😁

Baca Asal-Usul Vivix di SINI.


Nak dapatkan Vivix untuk lengkapkan set berpantang anda?
Tekan link ini www.wasap.my/60132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com


Raihana Abdul Aziz
ID 1220093
Shaklee Independant Distributor Malaysia 
raihanazafril@gmail.com

No comments:

Post a Comment