Turun 3.3kg Setelah 7 hari Berdetox

Assalammualaikum wbt..

 

Cuba tengok gmba sebelum dan selepas tu..Lain kan??

Nampak muka dia makin selim, makin sihat, makin glowing sikit..Ini lah kelebihan berdetox gaya Shaklee. Program Detox Shaklee ni bukan mainly untuk turunkan berat badan je. Tapi nak keluar kan toksin-toksin yang dah lama bersarang dalam badan tu..

Bila dah berdetox, badan pun lebih ringan, lebih segar, dah takde dah nak over eat sebab nutrient lepas detox akan serap lebih baik. Nak tahu lagi apa kesan berdetox? Baca di SINI.

Ok jom kita baca pengalaman adik manis ni berdetox Shaklee ;

Sebab utama saya join Shaklee Detox ni sebab saya pernah try Detox dengan sup kubis sama Detox dengan juice buah tapi macam tiada perubahan terutama berat badan.Cabaran Detox ialah menahan nafsu makan,paling susah di dunia. Apa lagi dengan kawan yang kaki sakat,memang susah mau fokus kalau lemah semangat.Selain Detox set,ada juga saya selit ambil Collagen dengan Vita C untuk kekal bertenaga. Thanks to #PolluxDetoxClub sebab memberikan semangat dan sharing walaupun saya cuma nampak message notification diorang. (Telegram kena block network company) Yang best dengan #PolluxDetoxClub ni,semua support each other sampai berjaya Detox sehingga hari ke 7. Dengan Shaklee Detox, saya berjaya turun sehingga 3.3kg,kulit semakin halus dan bau badan selepas bersenam pun berkurangan. 😅 Sekarang saya rasa lebih ringan dan bertenaga buat kerja dan lebih semangat untuk teruskan cara pemakanan yang sihat. Shaklee is best! Nothing come second.
Girllyen  Marcie

Ini pula gambar kronologi penurunan berat badan Girllyen ; 

 





Anda berani menyahut cabaran detoks 7 hari Shaklee?
Jika YA jawapannya, terus tekan link ini www.wasap.my/60132907540 atau email ke raihanazafril@gmail.com.

Opssss..jangan lupa bulan ni bulan promosi Detoks!..lihat tawaran menarik bulan ini di SINI.

Raihana Abdul Aziz
Shaklee ID : 1220093
Pengedar Shaklee Malaysia.

No comments:

Post a Comment