Cara Nak Dapat Kulit Flawless Macam Lyna Noh

Assalammualaikum wbt.

Korang kenal Lyna Noh? Kenal? Tak kenal. Nak tengok gambar kat bawah ni. Yang tudung hijau tu lah Lyna Noh dan sebelahnya yang pakai spec tu Hadhatina. Kedua-duanya merupakan jutawan senyap di Malaysia ni.



Nama pun jutawan senyap kan. Takdelah dieorang nak menunjukkan kekayaan dieorang tu macam DSV ke Dato Aliff Shukri ka. Dieorang memang low profile. Tapi kami yang kenal ni tahu la dua-dua tu jutawan. Hihihi.

Ok.ok. Post ni bukan nak citer pasal kekayaan dieorang. Tapi nak cerita pasal kulit muka dieorang tu. Cuba klik gambar dieorang tu. Pastu zoom sikit.

Ada nampak makeup tak?
Macam takdeeee je kan.
Gincu pun takdak. Mungkinla ada bedak sikit. Tu pun dah makin hilang pasal dalam dewan tu memang panas aritu. Ramai sangat orang sampai tak rasa aircond. 

Tapi kulit muka dieorang nampak flawless sangat. Betul tak? Padahal dieorang dah umur 50an tau. jeragat apa pun tak ada.

Lyna Noh dan Hadhatina dua-dua ni jutawan Shaklee. Dan of cos la, dieorang mesti makan Shaklee punya. Nak tahu apa dieorang ambil?

Nah, tengok gambar di bawah:





Apa tu dieorang makan tu..

Ini lah dia SET THE RADIANT 4




ESP - untuk pembinaan kulit yang lebih halus dan cantik

VITA C - anti-oksidan untuk menghalang radikal bebas merosakkan kulit.

COLLAGEN POWDER - menghalang kulit dari berkedut dan kering.

GLA - menstabilkan hormon dan memudarkan parut dan jeragat.


Kat bawah ni pula ada beberapa lagi 1 testimoni pengguna Set The Radiant 4:





Korang nak beli set RADIANT 4?

Klik gambar di bawah untuk membeli terus :



Atau anda boleh buat pembelian dengan lebih murah sekiranya anda menjadi ahli, dengan mendapat kelebihan-kelebihan berikut:

  • pembelian terus dengan harga AHLI (jimat sehingga 20%)
  • certified Shaklee Independant Distributor Malaysia
  • Dapat point dengan setiap pembelian produk Shaklee.
  • Layak menerima cash bonus pada setiap pertengahan bulan.
  • Layak kumpul point untuk pergi melancong secara PERCUMA tau! Baca di SINI
with term and condition.

whatapps saya terus dengan menekan gambar di bawah (tanpa save no) :



Hai, saya Raihana. Saya merupakan pengedar Shaklee  bebas yang sah di bawah naungan Shaklee Malaysia. 
No ID saya 1220093. Dan saya menawarkan khidmat penghantaran di sekitar kawasan Kuantan, Pahang. Tidak lupa juga perkhidmatan post di seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment