International Trip Shaklee 2017/2018 : Mediterranean Cruise to Italy, Spain & France

Assalammualaikum wbt.

Okay, okay, okay, sebelum korang baca bebelan akak ni,
Meh tengok video ni dulu...



Amacam?
Best ke idok cruise ni?
Best gilaaa kan?
Akak pasti 100%, uolls konfem wish korang ada dalam cruise ni kan.

Tapi...tapi...
Dalam hati mesti ada juga suara macam ni,

"Alaa..konfem la mahal cruise ni..Anak raja je mampu naik, aduhai..tak payah berangan la nak naik..Ntah-ntah sampai mati pun tak dapat"

Yezza..memang betul tekaan anda. Konfem mahal punya..
Takkan la murah kan kalau dah gini gayanya cruise dia..

Tapi apa yang I nak bagitahu dalam ni, bukanlah kemustahilan untuk kita pergi. I nak bagitahu, sebenarnya uolls semua boleh pergi naik cruise ni tahun depan SECARA PERCUMA! yezza PERCUMA!!!

Sebenarnya inilah reward dari Shaklee Malaysia untuk pengedar-pengedarnya yang met the target untuk cycle 2017/2018 ni. Cruise mengelilingi Eropah bersama duit pokt sekali ye. U tingggal bawa baju dan camera je..Hehehe..



Too good to be true kan?. Haah. takkan la semudah ABC. Ingat Shaklee company skim cepat kaya?
No no no sayang-sayang semua..
Wajibla kita semua berusaha untuk mendapatkannya..
With term and condition applied gitewww...

So, cuba kita fikir sekarang..
Company kita kerja sekarang ni, kalau makes untung 100 juta..agak-agaknya dia bawak tak kita naik cruise mewah dengan duit poket sekali ni?

Kalau TAK jawapannya, apa kata kita join Shaklee. Dan buat kemajuan diri sendiri (instead of asyik majukan company). Dan layakkan diri kita untuk naik cruise ni tahun depan.

SETUJU?

Kalau setuju korang tekan je gamba bawah ni ye. Terus whatapps Ana. Tanya how can i earn my Mediterranean Cruise??

xoxo







No comments:

Post a Comment